Copenhagen Cava

View Original

Hokaidocreme med tørret Serranoskinke

20 små tapas

ca. 1 time

Sådan gør du:

  • Skyl og udhul hokaidoen (fri for kerner)

  • Gnid hokaidoen ind i olie og lidt salt og stil den som en halvkugle med den flade side nedad på en bageplade med bagepapir. Bag den ved 200gr i ca. 30 min. Den skal være mør.

  • Skrab med en ske al frugtkødet ud af den afkølede hokaido

  • Snit skalotteløg i lange strimler og brun dem let i olivenolie i en kasserolle

  • Kom vineddike på de letbrunede løg, og lad den koge væk igen

  • Kom hokaidokødet i løgsauteen og rør den jævn og cremet

  • Smag til med salt, peber og citronsaft

  • Kom skinken på bagepapir og bageplade og bag den gylden og sprød i ca. 20 min ved 180gr

     

Servering:

Anret hokaidomosen som små portionshapsere, f.eks. som æg på en ske eller sprødt rugbrød og kom et “knæk” skinke på toppen og server Server med et glas  rosé cava.