Hokaidocreme med tørret Serranoskinke
20 små tapas
ca. 1 time
Sådan gør du:
Skyl og udhul hokaidoen (fri for kerner)
Gnid hokaidoen ind i olie og lidt salt og stil den som en halvkugle med den flade side nedad på en bageplade med bagepapir. Bag den ved 200gr i ca. 30 min. Den skal være mør.
Skrab med en ske al frugtkødet ud af den afkølede hokaido
Snit skalotteløg i lange strimler og brun dem let i olivenolie i en kasserolle
Kom vineddike på de letbrunede løg, og lad den koge væk igen
Kom hokaidokødet i løgsauteen og rør den jævn og cremet
Smag til med salt, peber og citronsaft
Kom skinken på bagepapir og bageplade og bag den gylden og sprød i ca. 20 min ved 180gr
Servering:
Anret hokaidomosen som små portionshapsere, f.eks. som æg på en ske eller sprødt rugbrød og kom et “knæk” skinke på toppen og server Server med et glas rosé cava.