Copenhagen Cava

View Original

Mezzi Pacchera i mandel/salvie-creme

4.pers

30 minutter

Sådan gør du:

  • Start med at riste mandlerne på en tør pande eller i ovnen til de er gyldne, og lad dem herefter køle af.

  • Hak hvidløg og salvie fint - gem lidt af salvien til anretningen.

  • Hak de afkølede mandler meget fint, brug gerne en blender.

  • Svits hvidløg og salvie kort, og tilsæt herefter de finthakkede mandler og steg videre, under omrøring 2-3 minutter og tag gryden af varmen.

  • Kog pastaen efter anvisning.

  • Kort inden pastaen er færdig, sættes panden med mandler, hvidløg og salvie igen på pladen og varmes op under omrøring

  • Tilsæt fløde og smag til med citron, salt og peber. Er saucen blevet for tyk, kan den tyndes med lidt vand.

  • Vandet hældes fra pastaen og vendes forsigtig i saucen.

  • Anrettes på tallerken med friskhakket salvie og server straks.

Tip. Server evt. pastaen sammen med en fyldig, grøn salat og balsamico-vinegrette. Anden pasta kan naturligvis anvendes.