Copenhagen Cava

View Original

Små sprøde kantarelhapsere

4.pers

15 minutter

Sådan gør du:

  • Brødene steges gyldne i olivenolie på panden

  • Kantarellerne børstes og deles evt. i to alt efter størrelse

  • Skalotteløg hakkes helt fint

  • Piskefløde koges ind til det halve (denne indkogning bevirker at fløden ikke skal reduceres ret længe når den er hældt over svampene)

  • Kantarellerne svitses på en pande med meget lidt olie. Løg og den indkogte piskefløde kommes over og fløden koges indtil den er cremet.

  • Tilsmages med salt, peber og citronsaft

  • Svampecremen lægges på brødene og serveres lune

  • Pynt med syre eller ærtespirer og server med et glas god cava

Info om kantareller:

Vokser frem kort tid efter der er faldet meget regn, og kan allerede findes fra i midt i juni, men ses mest talstærkt omkring august, og kan findes helt frem til november.