Granatæble Cocktail

 

SVÆRHEDSGRAD

PERSONER

 
 

Ingredienser

Cava Reserva

Granatæble sirup:

30ml sukker

30ml vand

60ml granatæble juice

Knust is

Pynt:

4 tsk. Granatæblekerner

et par dråber grøn frugtfarve

Evt. Rosmarin kviste

Sådan gør du:

  • Tilbered granatæblesiruppen ved forsigtigt at varme sukker og vand i en lille gryde, indtil opløsningen begynder at koge. Tag gryden af ​​varmen, tilsæt granatæblesaften, lad den køle af og stil den derefter på køl, indtil den skal bruges.
  • Blend sukker og et par dråber grøn frugtfarve indtil den ønskede farve er nået.

  • Hæld lidt af granatæblesiruppen i underkop og hæld det grønne sukker ud på en tallerken. Dyp let kanterne på 2 cocktailglas i siruppen, og dyp derefter de sirup-belagte kanter i sukkeret. Drej glassene, så hele kanten er dækket.

  • Hæld Cava i glassene til et niveau på 1,5 cm under sukkerkanten. Tilsæt 2 tsk. sirup i hvert glas og top med granatæblekerner og is.

Forrige
Forrige

Forfriskende forårscava med rarbarber