


Gran Reserva Kassen
I denne kasse har vi samlet de bedte cavaer og corpinatter i gran reserva kategorien. Her er tale om vine med en min. lagring på 30 mdr.
1 x Ortus Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 30 måneder.
Lys farve med røde reflekser fra Pinot Noir druen (Pinot Noir (100%)). Lille og velintegreret boble, afbalancerede aromaer af solbær, jordbær, ribs og hindbær, lækker cremet i munden og lang på ganen. Produceret uden sulfitter. Kun 2.300 flasker årligt.
1 x Nodal Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 50 måneder.
Forns Raventos Nodal Reserva Brut Nature Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%) er seriøs økologisk cava. I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Ikke en pleaser-boble til bryllupsreception, mere en madvin til fx lagrede og cremede oste, gerne med kant. Produceret uden sulfitter. Kun 4.300 flasker årligt.
1 x Mas Candi Segunyola Brut nature | Lagret i 48 måneder.
Segunyola 2018 er en blanc de blancs-stil corpinnat lavet af 100% biodynamisk dyrket Xarello, fra 65 år gamle vinstokke. Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt, toast og smør. Boblerne er fine og velintegrerede og konsistensen er cremet og blød.
1 x Can Feixes Corpinnat Brut Nature | Lagret i 84 måneder.
En verdenskalsse corpinnat. Lavet af et stringent udvalg og blanding af druesorter dyrket udelukkende på Can Feixes ejendommen og udsøgt bearbejdet med henblik på at fremhæve den enestående finesse, subtilitet og elegance, som de berømte “cavaer” fra Can Feixes udvikler efter mange års modning på flaske. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede.
1 x Gran Reserva Vintage Brut Nature | Lagret i 42 måneder.
Udvalg af most fra den bedste årgang, minimum lagring på 42 måneder, karakteristisk bouquet af lagrede vin, der giver den krop, personlighed og elegance. Boblen er fin og cremet og danner en harmonisk krone. I næsen noter af toast og moden frugt. I munden skiller noter af toast, honning, brioche og æblekompot sig ud. Naturlig ‘disgorgering’ uden tilsætning af ekspeditionslikør. Eftersmagen er langvarig og delikat. En virkelig original cava. Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
1 x Montargull Barrica Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 40 måneder.
Montargull Barrica er lavet på druer udvalgt fra ejendommens ældste og bedste vinstokke. 20 % af Xarello basisvinen har gæret og lagret på nye egetræsfade. Processen giver cavaen en permanent og cremet boble. Vinen er desuden degorgeret uden at fryse flaskehalsen. I Næsen frugtig med noter af bagt kvæde og æble, vanilje, røg og flint. I munden er den saftig, mineralsk og med en lang og elegant eftersmag. Macabeu (30%) | Xarello (60%) | Parellada (10%)
I denne kasse har vi samlet de bedte cavaer og corpinatter i gran reserva kategorien. Her er tale om vine med en min. lagring på 30 mdr.
1 x Ortus Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 30 måneder.
Lys farve med røde reflekser fra Pinot Noir druen (Pinot Noir (100%)). Lille og velintegreret boble, afbalancerede aromaer af solbær, jordbær, ribs og hindbær, lækker cremet i munden og lang på ganen. Produceret uden sulfitter. Kun 2.300 flasker årligt.
1 x Nodal Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 50 måneder.
Forns Raventos Nodal Reserva Brut Nature Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%) er seriøs økologisk cava. I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Ikke en pleaser-boble til bryllupsreception, mere en madvin til fx lagrede og cremede oste, gerne med kant. Produceret uden sulfitter. Kun 4.300 flasker årligt.
1 x Mas Candi Segunyola Brut nature | Lagret i 48 måneder.
Segunyola 2018 er en blanc de blancs-stil corpinnat lavet af 100% biodynamisk dyrket Xarello, fra 65 år gamle vinstokke. Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt, toast og smør. Boblerne er fine og velintegrerede og konsistensen er cremet og blød.
1 x Can Feixes Corpinnat Brut Nature | Lagret i 84 måneder.
En verdenskalsse corpinnat. Lavet af et stringent udvalg og blanding af druesorter dyrket udelukkende på Can Feixes ejendommen og udsøgt bearbejdet med henblik på at fremhæve den enestående finesse, subtilitet og elegance, som de berømte “cavaer” fra Can Feixes udvikler efter mange års modning på flaske. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede.
1 x Gran Reserva Vintage Brut Nature | Lagret i 42 måneder.
Udvalg af most fra den bedste årgang, minimum lagring på 42 måneder, karakteristisk bouquet af lagrede vin, der giver den krop, personlighed og elegance. Boblen er fin og cremet og danner en harmonisk krone. I næsen noter af toast og moden frugt. I munden skiller noter af toast, honning, brioche og æblekompot sig ud. Naturlig ‘disgorgering’ uden tilsætning af ekspeditionslikør. Eftersmagen er langvarig og delikat. En virkelig original cava. Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
1 x Montargull Barrica Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 40 måneder.
Montargull Barrica er lavet på druer udvalgt fra ejendommens ældste og bedste vinstokke. 20 % af Xarello basisvinen har gæret og lagret på nye egetræsfade. Processen giver cavaen en permanent og cremet boble. Vinen er desuden degorgeret uden at fryse flaskehalsen. I Næsen frugtig med noter af bagt kvæde og æble, vanilje, røg og flint. I munden er den saftig, mineralsk og med en lang og elegant eftersmag. Macabeu (30%) | Xarello (60%) | Parellada (10%)
I denne kasse har vi samlet de bedte cavaer og corpinatter i gran reserva kategorien. Her er tale om vine med en min. lagring på 30 mdr.
1 x Ortus Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 30 måneder.
Lys farve med røde reflekser fra Pinot Noir druen (Pinot Noir (100%)). Lille og velintegreret boble, afbalancerede aromaer af solbær, jordbær, ribs og hindbær, lækker cremet i munden og lang på ganen. Produceret uden sulfitter. Kun 2.300 flasker årligt.
1 x Nodal Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 50 måneder.
Forns Raventos Nodal Reserva Brut Nature Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%) er seriøs økologisk cava. I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Ikke en pleaser-boble til bryllupsreception, mere en madvin til fx lagrede og cremede oste, gerne med kant. Produceret uden sulfitter. Kun 4.300 flasker årligt.
1 x Mas Candi Segunyola Brut nature | Lagret i 48 måneder.
Segunyola 2018 er en blanc de blancs-stil corpinnat lavet af 100% biodynamisk dyrket Xarello, fra 65 år gamle vinstokke. Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt, toast og smør. Boblerne er fine og velintegrerede og konsistensen er cremet og blød.
1 x Can Feixes Corpinnat Brut Nature | Lagret i 84 måneder.
En verdenskalsse corpinnat. Lavet af et stringent udvalg og blanding af druesorter dyrket udelukkende på Can Feixes ejendommen og udsøgt bearbejdet med henblik på at fremhæve den enestående finesse, subtilitet og elegance, som de berømte “cavaer” fra Can Feixes udvikler efter mange års modning på flaske. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede.
1 x Gran Reserva Vintage Brut Nature | Lagret i 42 måneder.
Udvalg af most fra den bedste årgang, minimum lagring på 42 måneder, karakteristisk bouquet af lagrede vin, der giver den krop, personlighed og elegance. Boblen er fin og cremet og danner en harmonisk krone. I næsen noter af toast og moden frugt. I munden skiller noter af toast, honning, brioche og æblekompot sig ud. Naturlig ‘disgorgering’ uden tilsætning af ekspeditionslikør. Eftersmagen er langvarig og delikat. En virkelig original cava. Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
1 x Montargull Barrica Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 40 måneder.
Montargull Barrica er lavet på druer udvalgt fra ejendommens ældste og bedste vinstokke. 20 % af Xarello basisvinen har gæret og lagret på nye egetræsfade. Processen giver cavaen en permanent og cremet boble. Vinen er desuden degorgeret uden at fryse flaskehalsen. I Næsen frugtig med noter af bagt kvæde og æble, vanilje, røg og flint. I munden er den saftig, mineralsk og med en lang og elegant eftersmag. Macabeu (30%) | Xarello (60%) | Parellada (10%)