Mezzi Pacchera i mandel/salvie-creme
4.pers
30 minutter
Sådan gør du:
Start med at riste mandlerne på en tør pande eller i ovnen til de er gyldne, og lad dem herefter køle af.
Hak hvidløg og salvie fint - gem lidt af salvien til anretningen.
Hak de afkølede mandler meget fint, brug gerne en blender.
Svits hvidløg og salvie kort, og tilsæt herefter de finthakkede mandler og steg videre, under omrøring 2-3 minutter og tag gryden af varmen.
Kog pastaen efter anvisning.
Kort inden pastaen er færdig, sættes panden med mandler, hvidløg og salvie igen på pladen og varmes op under omrøring
Tilsæt fløde og smag til med citron, salt og peber. Er saucen blevet for tyk, kan den tyndes med lidt vand.
Vandet hældes fra pastaen og vendes forsigtig i saucen.
Anrettes på tallerken med friskhakket salvie og server straks.
Tip. Server evt. pastaen sammen med en fyldig, grøn salat og balsamico-vinegrette. Anden pasta kan naturligvis anvendes.