Mezzi Pacchera i mandel/salvie-creme

 

4.pers

30 minutter

 
 

Ingredienser

400 g Mezzi Paccheri (pastarør)

75 g mandler

1-2 spsk olivenolie

1 lille fed hvidløg

Frisk salvie

3-4 dl piskefløde

Citron, salt, peber

 

Sådan gør du:

  • Start med at riste mandlerne på en tør pande eller i ovnen til de er gyldne, og lad dem herefter køle af.

  • Hak hvidløg og salvie fint - gem lidt af salvien til anretningen.

  • Hak de afkølede mandler meget fint, brug gerne en blender.

  • Svits hvidløg og salvie kort, og tilsæt herefter de finthakkede mandler og steg videre, under omrøring 2-3 minutter og tag gryden af varmen.

  • Kog pastaen efter anvisning.

  • Kort inden pastaen er færdig, sættes panden med mandler, hvidløg og salvie igen på pladen og varmes op under omrøring

  • Tilsæt fløde og smag til med citron, salt og peber. Er saucen blevet for tyk, kan den tyndes med lidt vand.

  • Vandet hældes fra pastaen og vendes forsigtig i saucen.

  • Anrettes på tallerken med friskhakket salvie og server straks.

Tip. Server evt. pastaen sammen med en fyldig, grøn salat og balsamico-vinegrette. Anden pasta kan naturligvis anvendes.

Forrige
Forrige

Tomatsalat Vincenza

Næste
Næste

Eton Mess