Sprøde hapser med rygeostecreme

 

4.pers

15 minutter

 
 

Ingredienser

100 g. rygeost

2 spsk. creme fraiche 18%, skyr eller græsk yoghurt

Et lille rødløg

1 spsk. hakket løvstikke

1/2 agurk

1/2 bt. radiser

Salt og friskkværnet peber

4 skriver godt rugbrød

Skovsyre eller purløg til pynt

Server med et glas cava reserva

 

Sådan gør du:

  • Rør rygeost og creme fraiche sammen, til den er helt jævn og cremet.

  • Tilsæt finhakket løg, løvstikke og smag til med salt og peber.

  • Hak agurk og radiser fint

  • Del rugbrødskiverne i mundrette stykker og rist i ovn eller på brødrister.

  • Vend agurk og radiser i rygeostecremen og anret på det afkølede, ristede brød.

  • Pynt med syre eller purløg og server med et glas god cava

Tip:

Prøv også at anrette med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler, evt. som et stykke godt smørrebrød på hele skriver sprødt, ristet rugbrød.

Forrige
Forrige

Små sprøde kantarelhapsere

Næste
Næste

Hvide asparges & muslingefløde