Sprøde hapser med rygeostecreme
4.pers
15 minutter
Ingredienser
100 g. rygeost
2 spsk. creme fraiche 18%, skyr eller græsk yoghurt
Et lille rødløg
1 spsk. hakket løvstikke
1/2 agurk
1/2 bt. radiser
Salt og friskkværnet peber
4 skriver godt rugbrød
Skovsyre eller purløg til pynt
Server med et glas cava reserva
Sådan gør du:
Rør rygeost og creme fraiche sammen, til den er helt jævn og cremet.
Tilsæt finhakket løg, løvstikke og smag til med salt og peber.
Hak agurk og radiser fint
Del rugbrødskiverne i mundrette stykker og rist i ovn eller på brødrister.
Vend agurk og radiser i rygeostecremen og anret på det afkølede, ristede brød.
Pynt med syre eller purløg og server med et glas god cava
Tip:
Prøv også at anrette med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler, evt. som et stykke godt smørrebrød på hele skriver sprødt, ristet rugbrød.