Can Feixes Corpinnat Brut Nature
En premium mousserende vin med en lang modningsperiode under de strenge regler for mærket "Corpinnat". Lavet af et stringent udvalg og blanding af druesorter dyrket udelukkende på Can Feixes ejendommen og udsøgt bearbejdet med henblik på at fremhæve den enestående finesse, subtilitet og elegance, som de berømte “cavaer” fra Can Feixes udvikler efter mange års modning på flaske. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede.
750ml | 12% alc.
Producent: Can Feixes
Druer: Macabeu (26%) | Parellada (50%) | Pinot Noir (24%)
Lagring: 84mdr.
I næsen: Modne pærer, citrus og urter, wienerbrød og smør
På tungen: Let og sprød, små velintegrerede bobler og en tør karakter, som gør den fantastisk indbydende
Passer til: Tapas | Antipasti | Paella | Risotto | Grillet fisk | Skalddyr | Sushi | Tortillas | Fajitas | Kylling | Lam | Svinekotelletter | kalv | Oksekød | Pizza (fx. seafood) | Lagrede oste | | Mørk chokolade | Cheesecake
Bedømmelser: ★★★★ (Vivino) | ★★★★★ (Din Vinguide), ★★★★★ (Flaskehalsen) 93 point (Robert Parker), 92 Point (Guia Penin)
En premium mousserende vin med en lang modningsperiode under de strenge regler for mærket "Corpinnat". Lavet af et stringent udvalg og blanding af druesorter dyrket udelukkende på Can Feixes ejendommen og udsøgt bearbejdet med henblik på at fremhæve den enestående finesse, subtilitet og elegance, som de berømte “cavaer” fra Can Feixes udvikler efter mange års modning på flaske. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede.
750ml | 12% alc.
Producent: Can Feixes
Druer: Macabeu (26%) | Parellada (50%) | Pinot Noir (24%)
Lagring: 84mdr.
I næsen: Modne pærer, citrus og urter, wienerbrød og smør
På tungen: Let og sprød, små velintegrerede bobler og en tør karakter, som gør den fantastisk indbydende
Passer til: Tapas | Antipasti | Paella | Risotto | Grillet fisk | Skalddyr | Sushi | Tortillas | Fajitas | Kylling | Lam | Svinekotelletter | kalv | Oksekød | Pizza (fx. seafood) | Lagrede oste | | Mørk chokolade | Cheesecake
Bedømmelser: ★★★★ (Vivino) | ★★★★★ (Din Vinguide), ★★★★★ (Flaskehalsen) 93 point (Robert Parker), 92 Point (Guia Penin)
En premium mousserende vin med en lang modningsperiode under de strenge regler for mærket "Corpinnat". Lavet af et stringent udvalg og blanding af druesorter dyrket udelukkende på Can Feixes ejendommen og udsøgt bearbejdet med henblik på at fremhæve den enestående finesse, subtilitet og elegance, som de berømte “cavaer” fra Can Feixes udvikler efter mange års modning på flaske. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede.
750ml | 12% alc.
Producent: Can Feixes
Druer: Macabeu (26%) | Parellada (50%) | Pinot Noir (24%)
Lagring: 84mdr.
I næsen: Modne pærer, citrus og urter, wienerbrød og smør
På tungen: Let og sprød, små velintegrerede bobler og en tør karakter, som gør den fantastisk indbydende
Passer til: Tapas | Antipasti | Paella | Risotto | Grillet fisk | Skalddyr | Sushi | Tortillas | Fajitas | Kylling | Lam | Svinekotelletter | kalv | Oksekød | Pizza (fx. seafood) | Lagrede oste | | Mørk chokolade | Cheesecake
Bedømmelser: ★★★★ (Vivino) | ★★★★★ (Din Vinguide), ★★★★★ (Flaskehalsen) 93 point (Robert Parker), 92 Point (Guia Penin)