Mas Candi Segunyola Brut nature
Segunyola 2018 er en blanc de blancs-stil lavet af 100% biodynamisk dyrket Xarello, fra 65 år gamle vinstokke. Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt, toast og smør. Boblerne er fine og velintegrerede og konsistensen er cremet og blød.
750ml | 12% alc.
Producent: Mas candi
Druer: Xarello (100%)
Lagring: 48mdr.
I næsen: Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt.
På tungen: Let og sprød, små velintegrerede bobler og noter af Toast | Smør
Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummer-bisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | oksekød | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Bedømmelser: ★★★★ 3,8 (Vivino) | ★★★★★ (Vinhjernen) | 93 point (Robert Parker) | 92 Point (Decántalo) | 92 Point (Guia Penin) | 10 excellent bottles of fizz from Spain (Forbes).
Segunyola 2018 er en blanc de blancs-stil lavet af 100% biodynamisk dyrket Xarello, fra 65 år gamle vinstokke. Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt, toast og smør. Boblerne er fine og velintegrerede og konsistensen er cremet og blød.
750ml | 12% alc.
Producent: Mas candi
Druer: Xarello (100%)
Lagring: 48mdr.
I næsen: Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt.
På tungen: Let og sprød, små velintegrerede bobler og noter af Toast | Smør
Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummer-bisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | oksekød | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Bedømmelser: ★★★★ 3,8 (Vivino) | ★★★★★ (Vinhjernen) | 93 point (Robert Parker) | 92 Point (Decántalo) | 92 Point (Guia Penin) | 10 excellent bottles of fizz from Spain (Forbes).
Segunyola 2018 er en blanc de blancs-stil lavet af 100% biodynamisk dyrket Xarello, fra 65 år gamle vinstokke. Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt, toast og smør. Boblerne er fine og velintegrerede og konsistensen er cremet og blød.
750ml | 12% alc.
Producent: Mas candi
Druer: Xarello (100%)
Lagring: 48mdr.
I næsen: Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt.
På tungen: Let og sprød, små velintegrerede bobler og noter af Toast | Smør
Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummer-bisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | oksekød | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Bedømmelser: ★★★★ 3,8 (Vivino) | ★★★★★ (Vinhjernen) | 93 point (Robert Parker) | 92 Point (Decántalo) | 92 Point (Guia Penin) | 10 excellent bottles of fizz from Spain (Forbes).