Mas Candi Segunyola Brut nature

1.278,00 kr.

Segunyola 2018 er en blanc de blancs-stil lavet af 100% biodynamisk dyrket Xarello, fra 65 år gamle vinstokke. Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt, toast og smør. Boblerne er fine og velintegrerede og konsistensen er cremet og blød.

750ml | 12% alc.

Producent: Mas candi

Druer: Xarello (100%)

Lagring: 48mdr.

I næsen: Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt.

På tungen: Let og sprød, små velintegrerede bobler og noter af Toast | Smør

Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummer-bisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | oksekød | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles

Bedømmelser: ★★★★ 3,8 (Vivino) | ★★★★★ (Vinhjernen) | 93 point (Robert Parker) | 92 Point (Decántalo) | 92 Point (Guia Penin) | 10 excellent bottles of fizz from Spain (Forbes).

Antal:
Tilføj til indkøbskurv

Segunyola 2018 er en blanc de blancs-stil lavet af 100% biodynamisk dyrket Xarello, fra 65 år gamle vinstokke. Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt, toast og smør. Boblerne er fine og velintegrerede og konsistensen er cremet og blød.

750ml | 12% alc.

Producent: Mas candi

Druer: Xarello (100%)

Lagring: 48mdr.

I næsen: Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt.

På tungen: Let og sprød, små velintegrerede bobler og noter af Toast | Smør

Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummer-bisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | oksekød | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles

Bedømmelser: ★★★★ 3,8 (Vivino) | ★★★★★ (Vinhjernen) | 93 point (Robert Parker) | 92 Point (Decántalo) | 92 Point (Guia Penin) | 10 excellent bottles of fizz from Spain (Forbes).

Segunyola 2018 er en blanc de blancs-stil lavet af 100% biodynamisk dyrket Xarello, fra 65 år gamle vinstokke. Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt, toast og smør. Boblerne er fine og velintegrerede og konsistensen er cremet og blød.

750ml | 12% alc.

Producent: Mas candi

Druer: Xarello (100%)

Lagring: 48mdr.

I næsen: Noter af kvæde og grønt æble, strejf af grapefrugt.

På tungen: Let og sprød, små velintegrerede bobler og noter af Toast | Smør

Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummer-bisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | oksekød | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles

Bedømmelser: ★★★★ 3,8 (Vivino) | ★★★★★ (Vinhjernen) | 93 point (Robert Parker) | 92 Point (Decántalo) | 92 Point (Guia Penin) | 10 excellent bottles of fizz from Spain (Forbes).