Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Små sprøde kantarelhapsere

Små sprøde kantarelhapsere
Mad

Små sprøde kantarelhapsere

  4 Personer     15 Min.

 

- INGREDIENSER -

100g kantareller, ½ skalotteløg, 1 dl piskefløde, Salt, peber og citronsaft, 4 tynde skiver surdejsbrød, Olivenolie til stegning, Skovsyre eller ærtespirer til pynt


- SÅDAN GØR DU -

- Brødene steges gyldne i olivenolie på panden

- Kantarellerne børstes og deles evt. i to alt efter størrelse

- Skalotteløg hakkes helt fint

- Piskefløde koges ind til det halve (denne indkogning bevirker at fløden ikke skal reduceres ret længe når den er hældt over svampene)

- Kantarellerne svitses på en pande med meget lidt olie. Løg og den indkogte piskefløde kommes over og fløden koges indtil den er cremet.

- Tilsmages med salt, peber og citronsaft

- Svampecremen lægges på brødene og serveres lune

- Pynt med syre eller ærtespirer og server med et glas god cava

 

- INFO OM KANTARELLER -

Vokser frem kort tid efter der er faldet meget regn, og kan allerede findes fra i midt i juni, men ses mest talstærkt omkring august, og kan findes helt frem til november.

Read more

Hvide asparges & muslingefløde
Mad

Hvide asparges & muslingefløde

"Anret med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler, evt. som et stykke godt smørrebrød på hele skriver sprødt, ristet rugbrød"

Read more
Mezzi Pacchera i mandel/salvie-creme
Mad

Mezzi Pacchera i mandel/salvie-creme

"Mezzi paccheri er en kortere version af den klassiske, bredt-rørformede pasta paccheri. Navnet betyder "halve paccheri", og pastaen er kendt for sin store diameter og ru, porøse overflade, som gør...

Read more
 

MitID Age Verification

New Danish legislation requires MitID age verification for online purchases of alcohol and tobacco.

Something went wrong

Terms and conditions

Accept our terms and conditions.