Skip to content

Cart

Your cart is empty

Hvide asparges & muslingefløde

"Anret med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler, evt. som et stykke godt smørrebrød på hele skriver sprødt, ristet rugbrød"
Hvide asparges & muslingefløde

  4 Personer     30 Min.

 

- INGREDIENSER -

12-16 hvide asparges, 1 kg blåmuslinger, 2 almindelige løg, 2 fed hvidløg, 1 gulerod, 2 dl koldt vand til dampning af muslinger, 1 spiseskefuld smør, 1 dl. Cava, 2 dl piskefløde, Salt, peber og citronsaft, Lidt olivenolie


- SÅDAN GØR DU -

  • Rør rygeost og creme fraiche sammen, til den er helt jævn og cremet.

  • Tilsæt finhakket løg, løvstikke og smag til med salt og peber.

  • Hak agurk og radiser fint

  • Del rugbrødskiverne i mundrette stykker og rist i ovn eller på brødrister.

  • Vend agurk og radiser i rygeostecremen og anret på det afkølede, ristede brød.

  • Pynt med syre eller purløg og server med et glas god cava

 

- TIP -

Prøv også at anrette med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler, evt. som et stykke godt smørrebrød på hele skriver sprødt, ristet rugbrød.

Læs mere

Sprøde hapsere med rygeostcreme
Mad

Crispy chips with smoked cheese cream

Crispy snacks with smoked cheese. Served with a glass of cava reserva and enjoy on the terrace. Served with a little hot smoked salmon, or a side of new, boiled and cold potatoes.

Read more
Små sprøde kantarelhapsere
Mad

Små sprøde kantarelhapsere

"Det tager lidt tid at rense svampene, men resultatet er til at dø for. Kantareller og fløde i en skøn forening som egner sig fantastisk som en lille hapser eller forret ledsaget af et godt glas cava"

Read more
 

MitID Age Verification

New Danish legislation requires MitID age verification for online purchases of alcohol and tobacco.

Something went wrong

Terms and conditions

Accept our terms and conditions.