Cava-bloggen

Mezzi Pacchera i mandel/salvie-creme
"Mezzi paccheri er en kortere version af den klassiske, bredt-rørformede pasta paccheri. Navnet betyder "halve paccheri", og pastaen er kendt for sin store diameter og ru, porøse overflade, som gør...
Läs mer
"Det tager lidt tid at rense svampene, men resultatet er til at dø for. Kantareller og fløde i en skøn forening som egner sig fantastisk som en lille hapser eller forret ledsaget af et godt glas cava"
Läs mer
Hvide asparges & muslingefløde
"Anret med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler, evt. som et stykke godt smørrebrød på hele skriver sprødt, ristet rugbrød"
Läs mer
Sprøde hapsere med rygeostcreme
"Sprøde hapsere med rygeeost. serveret med et glas cava reserva og nyd på terassen etv. anrettet med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler"
Läs mer
Cava og Østers - en smagsrejse i perfekt harmoni
"Cava og Østers - en smagsrejse i perfekt harmoni der bunder i umami og i 2020 blev kortlagt af forskere ved København universitet. Læs her hvad forskerne fandt ud af"
Läs mer
Risotto og Cava - En uforglemmelig kulinarisk oplevelse
"Risotto udgør sammen med cava en usædvanlig og spændende kombination, der har potentiale til at forvandle enhver almindelig middag til en fest for smagsløgene"
Läs mer