Nytårsbobler til små selskaber
Nytårsbobler er vores bud på bobler til nytårsaften for det lille selskab. - Også perfekt som vært eller værtindegave.
Bestil senest 22/12. Alle ordrer afsendes d. 23. december.
1 x Can Feixes Corpinnat Brut Classic
En premium mousserende vin med en lang modningsperiode (hele 84 måneder) under de strenge regler for mærket "Corpinnat". Vinen er lavet på Macabeu (26%), Parellada (50%) og Pinot Noir (24%) og er lagret i hele 84 mdr. Vinen udemærker sig ved enestående finesse, subtilitet og elegance. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede. Fantastisk vin til fiskesuppen, hummerbisquen, svamperisottoen den grillede fisk eller det kød
Bedømmelser: ★★★★ 4.2 (Vivino) | ★★★★★ (Vinavisen) | DinVinguide ★★★★★ | 93 point (Enterwine) | Sølvmedalje Decanter (2023)
1 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec (tilsat 32-50g. sukker/l). Perlende og cremede bobler og smagen umiddelbar let og sødmefuld med noter af let bagt pære og æble og et strejf af toast. Dette er cavaen der er perfekt afstemt til kransekagen eller til at skåle nytåret ind med kl 24. Lavet på Macabeu (40%), Xarello (55%) og Parellada (5%). Lagret i 18 mdr.
Bedømmelser: ★★★★ 3,6 (Vivino)
Nytårsbobler er vores bud på bobler til nytårsaften for det lille selskab. - Også perfekt som vært eller værtindegave.
Bestil senest 22/12. Alle ordrer afsendes d. 23. december.
1 x Can Feixes Corpinnat Brut Classic
En premium mousserende vin med en lang modningsperiode (hele 84 måneder) under de strenge regler for mærket "Corpinnat". Vinen er lavet på Macabeu (26%), Parellada (50%) og Pinot Noir (24%) og er lagret i hele 84 mdr. Vinen udemærker sig ved enestående finesse, subtilitet og elegance. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede. Fantastisk vin til fiskesuppen, hummerbisquen, svamperisottoen den grillede fisk eller det kød
Bedømmelser: ★★★★ 4.2 (Vivino) | ★★★★★ (Vinavisen) | DinVinguide ★★★★★ | 93 point (Enterwine) | Sølvmedalje Decanter (2023)
1 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec (tilsat 32-50g. sukker/l). Perlende og cremede bobler og smagen umiddelbar let og sødmefuld med noter af let bagt pære og æble og et strejf af toast. Dette er cavaen der er perfekt afstemt til kransekagen eller til at skåle nytåret ind med kl 24. Lavet på Macabeu (40%), Xarello (55%) og Parellada (5%). Lagret i 18 mdr.
Bedømmelser: ★★★★ 3,6 (Vivino)
Nytårsbobler er vores bud på bobler til nytårsaften for det lille selskab. - Også perfekt som vært eller værtindegave.
Bestil senest 22/12. Alle ordrer afsendes d. 23. december.
1 x Can Feixes Corpinnat Brut Classic
En premium mousserende vin med en lang modningsperiode (hele 84 måneder) under de strenge regler for mærket "Corpinnat". Vinen er lavet på Macabeu (26%), Parellada (50%) og Pinot Noir (24%) og er lagret i hele 84 mdr. Vinen udemærker sig ved enestående finesse, subtilitet og elegance. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede. Fantastisk vin til fiskesuppen, hummerbisquen, svamperisottoen den grillede fisk eller det kød
Bedømmelser: ★★★★ 4.2 (Vivino) | ★★★★★ (Vinavisen) | DinVinguide ★★★★★ | 93 point (Enterwine) | Sølvmedalje Decanter (2023)
1 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec (tilsat 32-50g. sukker/l). Perlende og cremede bobler og smagen umiddelbar let og sødmefuld med noter af let bagt pære og æble og et strejf af toast. Dette er cavaen der er perfekt afstemt til kransekagen eller til at skåle nytåret ind med kl 24. Lavet på Macabeu (40%), Xarello (55%) og Parellada (5%). Lagret i 18 mdr.
Bedømmelser: ★★★★ 3,6 (Vivino)