Nodal Gran Reserva Brut Nature
Forns Raventos Nodal Reserva Brut Nature er seriøs økologisk cava. I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Ikke en pleaser-boble til bryllupsreception, mere en madvin til fx lagrede og cremede oste, gerne med kant. Produceret uden sulfitter. Kun 4.300 flasker årligt.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Forns Raventós
Druer: Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%)
Lagring: Min. 50 mdr.
I næsen: Hvid frugt (æble) , Brioche, Nødder
På tungen: Blød, Lang
Passer til: Jomfruhummerbisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | Oksekød | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Udmærkelser: ★★★★ (Vinhjernen) |★★★★ 3,9 (Vivino) | Decanter 95 point
Forns Raventos Nodal Reserva Brut Nature er seriøs økologisk cava. I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Ikke en pleaser-boble til bryllupsreception, mere en madvin til fx lagrede og cremede oste, gerne med kant. Produceret uden sulfitter. Kun 4.300 flasker årligt.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Forns Raventós
Druer: Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%)
Lagring: Min. 50 mdr.
I næsen: Hvid frugt (æble) , Brioche, Nødder
På tungen: Blød, Lang
Passer til: Jomfruhummerbisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | Oksekød | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Udmærkelser: ★★★★ (Vinhjernen) |★★★★ 3,9 (Vivino) | Decanter 95 point
Forns Raventos Nodal Reserva Brut Nature er seriøs økologisk cava. I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Ikke en pleaser-boble til bryllupsreception, mere en madvin til fx lagrede og cremede oste, gerne med kant. Produceret uden sulfitter. Kun 4.300 flasker årligt.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Forns Raventós
Druer: Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%)
Lagring: Min. 50 mdr.
I næsen: Hvid frugt (æble) , Brioche, Nødder
På tungen: Blød, Lang
Passer til: Jomfruhummerbisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | Oksekød | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Udmærkelser: ★★★★ (Vinhjernen) |★★★★ 3,9 (Vivino) | Decanter 95 point