Kundefavoritter
I denne kasse har vi samlet et udpluk af flasker som vores kunder har været særligt begejstrede for. Nyd dem enkeltvis eller arranger din egen private cavasmagning.
1 x Miquel Pons Reserva Brut Nature | Lagret i 24 måneder.
Lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%). Lys gul farve med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. En fin ledsager til bl.a: Østers, sushi, sashimi, skalddyr, tapas, antipasti, risotto mv.
1 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec | Lagret i 18 mdr.
Lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%). Bleggul farve med grønlige refleksioner. I næsen giver de frugtagtige aromaer også plads til aldrende noter. I munden fremkommer den hvide frugt, det lette strejf af toast og den delikate friskhed sammen med de cremede små bobler som er så typisk for Miquel. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Dessert eller asiatisk køkken, hvor traditionelle vine kan have svært ved at kapere krydderier som chili, ingefær og galanga. Prøv også at servere den til gouda eller ikke lagret cheddar.
1 x Forns Raventós Reserva Brut | Lagret i 20 måneder.
Lavet på en klassisk blanding af Macabeu (40%) | Parellada (25%) | Xarello (35%). Farven er sart gul med fine små bobler. I næsen noter af hvid og tropisk frugt, hvide blomster og citrus. Urteagtig touch med fennikelfornemmelser. I munden er den let, nem og blød. Frugten igen i centrum, god syre og friskhed. Nem og glat afslutning med let bitterhed.
1 x Baldus Reserva Brut ‘Pink Label’ | Lagret i 20 måneder.
Lavet på druerne Trepat (25%, Pinot Noir (25%, Grenache (50%). Lækker, blød rosé-cava med subtile noter af røde frugter, æble og pære. Farven er Lys abrikos med strejf af kobber. Trepat-druen tilfører cavaen et Middelhavspræg med noter af timian og fyrnåle. Dejlig frisk i munden, liflig med sprudlende bobler, let mineralsk eftersmag, der bliver liggende bagerst på tungen. Smager som en frisk sommerdag.
1 x Forns Raventós Rosat Brut Nature | Lagret i 18 mdr.
Lavet udelukkende på Pinot Noir druen. Den har en smuk ribsrød farve med lyse toner. Aromaer af røde frugter med ristede noter fra lagringen. På ganen er den yderst elegant, balanceret og velsmagende med en syre der giver en lang finish fuld af nuancer. Meget fine, bløde og vedvarende bobler.
1 x Montargull Gran Reserva Amb Suro Brut Nature | Lagret i 48 måneder.
Lavet på druer udvalgt fra de ældste og bedste vinstokke (Macabeu (45%), Xarello (45%, Parellada (10%) og produceres kun i 1.000 eksemplarer årligt. Hele produktionsprocessen er manuel, inklusiv omrøring af flasken og selv ‘disgorgeringen’ sker uden at flaskehalsen fryses, hvilket efter sigende skulle give hver flaske Montargull en unik og uigenkaldelig personlighed. Lagring i mindst 48 måneder på kork, der tilføjer kompleksitet og et let strejf af tanniner, træ og vanilie. Fin og fuldt integreret boble. Smagning i decanter udført af "vinmester" Pedro Ballesteros.
I denne kasse har vi samlet et udpluk af flasker som vores kunder har været særligt begejstrede for. Nyd dem enkeltvis eller arranger din egen private cavasmagning.
1 x Miquel Pons Reserva Brut Nature | Lagret i 24 måneder.
Lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%). Lys gul farve med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. En fin ledsager til bl.a: Østers, sushi, sashimi, skalddyr, tapas, antipasti, risotto mv.
1 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec | Lagret i 18 mdr.
Lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%). Bleggul farve med grønlige refleksioner. I næsen giver de frugtagtige aromaer også plads til aldrende noter. I munden fremkommer den hvide frugt, det lette strejf af toast og den delikate friskhed sammen med de cremede små bobler som er så typisk for Miquel. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Dessert eller asiatisk køkken, hvor traditionelle vine kan have svært ved at kapere krydderier som chili, ingefær og galanga. Prøv også at servere den til gouda eller ikke lagret cheddar.
1 x Forns Raventós Reserva Brut | Lagret i 20 måneder.
Lavet på en klassisk blanding af Macabeu (40%) | Parellada (25%) | Xarello (35%). Farven er sart gul med fine små bobler. I næsen noter af hvid og tropisk frugt, hvide blomster og citrus. Urteagtig touch med fennikelfornemmelser. I munden er den let, nem og blød. Frugten igen i centrum, god syre og friskhed. Nem og glat afslutning med let bitterhed.
1 x Baldus Reserva Brut ‘Pink Label’ | Lagret i 20 måneder.
Lavet på druerne Trepat (25%, Pinot Noir (25%, Grenache (50%). Lækker, blød rosé-cava med subtile noter af røde frugter, æble og pære. Farven er Lys abrikos med strejf af kobber. Trepat-druen tilfører cavaen et Middelhavspræg med noter af timian og fyrnåle. Dejlig frisk i munden, liflig med sprudlende bobler, let mineralsk eftersmag, der bliver liggende bagerst på tungen. Smager som en frisk sommerdag.
1 x Forns Raventós Rosat Brut Nature | Lagret i 18 mdr.
Lavet udelukkende på Pinot Noir druen. Den har en smuk ribsrød farve med lyse toner. Aromaer af røde frugter med ristede noter fra lagringen. På ganen er den yderst elegant, balanceret og velsmagende med en syre der giver en lang finish fuld af nuancer. Meget fine, bløde og vedvarende bobler.
1 x Montargull Gran Reserva Amb Suro Brut Nature | Lagret i 48 måneder.
Lavet på druer udvalgt fra de ældste og bedste vinstokke (Macabeu (45%), Xarello (45%, Parellada (10%) og produceres kun i 1.000 eksemplarer årligt. Hele produktionsprocessen er manuel, inklusiv omrøring af flasken og selv ‘disgorgeringen’ sker uden at flaskehalsen fryses, hvilket efter sigende skulle give hver flaske Montargull en unik og uigenkaldelig personlighed. Lagring i mindst 48 måneder på kork, der tilføjer kompleksitet og et let strejf af tanniner, træ og vanilie. Fin og fuldt integreret boble. Smagning i decanter udført af "vinmester" Pedro Ballesteros.
I denne kasse har vi samlet et udpluk af flasker som vores kunder har været særligt begejstrede for. Nyd dem enkeltvis eller arranger din egen private cavasmagning.
1 x Miquel Pons Reserva Brut Nature | Lagret i 24 måneder.
Lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%). Lys gul farve med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. En fin ledsager til bl.a: Østers, sushi, sashimi, skalddyr, tapas, antipasti, risotto mv.
1 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec | Lagret i 18 mdr.
Lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%). Bleggul farve med grønlige refleksioner. I næsen giver de frugtagtige aromaer også plads til aldrende noter. I munden fremkommer den hvide frugt, det lette strejf af toast og den delikate friskhed sammen med de cremede små bobler som er så typisk for Miquel. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Dessert eller asiatisk køkken, hvor traditionelle vine kan have svært ved at kapere krydderier som chili, ingefær og galanga. Prøv også at servere den til gouda eller ikke lagret cheddar.
1 x Forns Raventós Reserva Brut | Lagret i 20 måneder.
Lavet på en klassisk blanding af Macabeu (40%) | Parellada (25%) | Xarello (35%). Farven er sart gul med fine små bobler. I næsen noter af hvid og tropisk frugt, hvide blomster og citrus. Urteagtig touch med fennikelfornemmelser. I munden er den let, nem og blød. Frugten igen i centrum, god syre og friskhed. Nem og glat afslutning med let bitterhed.
1 x Baldus Reserva Brut ‘Pink Label’ | Lagret i 20 måneder.
Lavet på druerne Trepat (25%, Pinot Noir (25%, Grenache (50%). Lækker, blød rosé-cava med subtile noter af røde frugter, æble og pære. Farven er Lys abrikos med strejf af kobber. Trepat-druen tilfører cavaen et Middelhavspræg med noter af timian og fyrnåle. Dejlig frisk i munden, liflig med sprudlende bobler, let mineralsk eftersmag, der bliver liggende bagerst på tungen. Smager som en frisk sommerdag.
1 x Forns Raventós Rosat Brut Nature | Lagret i 18 mdr.
Lavet udelukkende på Pinot Noir druen. Den har en smuk ribsrød farve med lyse toner. Aromaer af røde frugter med ristede noter fra lagringen. På ganen er den yderst elegant, balanceret og velsmagende med en syre der giver en lang finish fuld af nuancer. Meget fine, bløde og vedvarende bobler.
1 x Montargull Gran Reserva Amb Suro Brut Nature | Lagret i 48 måneder.
Lavet på druer udvalgt fra de ældste og bedste vinstokke (Macabeu (45%), Xarello (45%, Parellada (10%) og produceres kun i 1.000 eksemplarer årligt. Hele produktionsprocessen er manuel, inklusiv omrøring af flasken og selv ‘disgorgeringen’ sker uden at flaskehalsen fryses, hvilket efter sigende skulle give hver flaske Montargull en unik og uigenkaldelig personlighed. Lagring i mindst 48 måneder på kork, der tilføjer kompleksitet og et let strejf af tanniner, træ og vanilie. Fin og fuldt integreret boble. Smagning i decanter udført af "vinmester" Pedro Ballesteros.