Rosékassen
I denne smagekasse har vi sammensat 3x2 fantastiske Rosé cavaer med meget forskellige udgangspunkter i forhold til druevalget. Velbekomme!
2 x Baldus Reserva Brut ‘Pink Label’ | Lagret i 20 måneder. ‘Pink Label’ er Lavet på druerne Trepat (25%) | Pinot Noir (25%) | Grenache (50%). Lækker, blød rosé-cava med subtile noter af røde frugter, æble og pære. Farven er Lys abrikos med strejf af kobber. Trepat-druen tilfører cavaen et Middelhavspræg med noter af timian og fyrnåle. Dejlig frisk i munden, liflig med sprudlende bobler, let mineralsk eftersmag, der bliver liggende bagerst på tungen. Smager som en frisk sommerdag.
★★★★ 3,7 (Vivino)
2 x Núria Rosé Reserva Brut | Lagret i 20 mdr. Núria Rosé er lavet udelukkende på Trepat druen og designet til at blive nydt til enhver tid . Den er kendetegnet ved en harmonisk krone og små fine bobler, hvor aromaer af røde frugter (ribs, jordbær) kombineret med (brioche) skiller sig ud. I munden er den elegant og dens boble danner en cremet mousse, hvor symfonien af aromaer af røde frugter og brioche runder den smuk af. En ideel moderne cava til at forføre dig når som helst.
★★★★★ (Vinavisen) | 9.26 point (Guia de vins de Catalunya 2021) | Guld (Vinari 2021) | ★★★★ 3,7 (Vivino) | 87 point (Guia Penin 2021)
2 x Forns Raventós Rosat Brut Nature | Lagret i 18 mdr. Forns Raventós Rosa Brut Nature er lavet udelukkende på Pinot Noir druen. Den har en smuk ribsrød farve med lyse toner. Aromaer af røde frugter med ristede noter fra lagringen. På ganen er den yderst elegant, balanceret og velsmagende med en syre der giver en lang finish fuld af nuancer. Meget fine, bløde og vedvarende bobler. Produceret uden sulfitter. Kun 2.000 flasker.
I forhold til madsammensætning kan du lade dig inspirere af følgende:
Aperitif: alene el. sammen fx. kanapeer, chips, oliven, hummus, lufttørret sortfodsskinke.
Foretter:Asparges, artiskokker, tapas, antipasti, paste, nudler, rå- elle råmarineret fisk (fx cevice, sashimi, sushi, rimmet laks.
Hovedretter: BBQ (fx helstegt pattegris, grillet kylling, røget skinke, pulled pork), burger, salater, svinekoteletter, paella, risotto, røget fisk, kylling, lam, kanin, asiatisk mad.
Oste: Friske eller let lagrede gede- eller komælksoste (fx mozzarella, burrata, emmenthaler, comté, gruyère, smøreoste, brie, camembert).
Desserter: Frisk frugt (fx fersken, hindbær, jordbær, blåbær), hvid chokolade, lys chokolademousse.
I denne smagekasse har vi sammensat 3x2 fantastiske Rosé cavaer med meget forskellige udgangspunkter i forhold til druevalget. Velbekomme!
2 x Baldus Reserva Brut ‘Pink Label’ | Lagret i 20 måneder. ‘Pink Label’ er Lavet på druerne Trepat (25%) | Pinot Noir (25%) | Grenache (50%). Lækker, blød rosé-cava med subtile noter af røde frugter, æble og pære. Farven er Lys abrikos med strejf af kobber. Trepat-druen tilfører cavaen et Middelhavspræg med noter af timian og fyrnåle. Dejlig frisk i munden, liflig med sprudlende bobler, let mineralsk eftersmag, der bliver liggende bagerst på tungen. Smager som en frisk sommerdag.
★★★★ 3,7 (Vivino)
2 x Núria Rosé Reserva Brut | Lagret i 20 mdr. Núria Rosé er lavet udelukkende på Trepat druen og designet til at blive nydt til enhver tid . Den er kendetegnet ved en harmonisk krone og små fine bobler, hvor aromaer af røde frugter (ribs, jordbær) kombineret med (brioche) skiller sig ud. I munden er den elegant og dens boble danner en cremet mousse, hvor symfonien af aromaer af røde frugter og brioche runder den smuk af. En ideel moderne cava til at forføre dig når som helst.
★★★★★ (Vinavisen) | 9.26 point (Guia de vins de Catalunya 2021) | Guld (Vinari 2021) | ★★★★ 3,7 (Vivino) | 87 point (Guia Penin 2021)
2 x Forns Raventós Rosat Brut Nature | Lagret i 18 mdr. Forns Raventós Rosa Brut Nature er lavet udelukkende på Pinot Noir druen. Den har en smuk ribsrød farve med lyse toner. Aromaer af røde frugter med ristede noter fra lagringen. På ganen er den yderst elegant, balanceret og velsmagende med en syre der giver en lang finish fuld af nuancer. Meget fine, bløde og vedvarende bobler. Produceret uden sulfitter. Kun 2.000 flasker.
I forhold til madsammensætning kan du lade dig inspirere af følgende:
Aperitif: alene el. sammen fx. kanapeer, chips, oliven, hummus, lufttørret sortfodsskinke.
Foretter:Asparges, artiskokker, tapas, antipasti, paste, nudler, rå- elle råmarineret fisk (fx cevice, sashimi, sushi, rimmet laks.
Hovedretter: BBQ (fx helstegt pattegris, grillet kylling, røget skinke, pulled pork), burger, salater, svinekoteletter, paella, risotto, røget fisk, kylling, lam, kanin, asiatisk mad.
Oste: Friske eller let lagrede gede- eller komælksoste (fx mozzarella, burrata, emmenthaler, comté, gruyère, smøreoste, brie, camembert).
Desserter: Frisk frugt (fx fersken, hindbær, jordbær, blåbær), hvid chokolade, lys chokolademousse.
I denne smagekasse har vi sammensat 3x2 fantastiske Rosé cavaer med meget forskellige udgangspunkter i forhold til druevalget. Velbekomme!
2 x Baldus Reserva Brut ‘Pink Label’ | Lagret i 20 måneder. ‘Pink Label’ er Lavet på druerne Trepat (25%) | Pinot Noir (25%) | Grenache (50%). Lækker, blød rosé-cava med subtile noter af røde frugter, æble og pære. Farven er Lys abrikos med strejf af kobber. Trepat-druen tilfører cavaen et Middelhavspræg med noter af timian og fyrnåle. Dejlig frisk i munden, liflig med sprudlende bobler, let mineralsk eftersmag, der bliver liggende bagerst på tungen. Smager som en frisk sommerdag.
★★★★ 3,7 (Vivino)
2 x Núria Rosé Reserva Brut | Lagret i 20 mdr. Núria Rosé er lavet udelukkende på Trepat druen og designet til at blive nydt til enhver tid . Den er kendetegnet ved en harmonisk krone og små fine bobler, hvor aromaer af røde frugter (ribs, jordbær) kombineret med (brioche) skiller sig ud. I munden er den elegant og dens boble danner en cremet mousse, hvor symfonien af aromaer af røde frugter og brioche runder den smuk af. En ideel moderne cava til at forføre dig når som helst.
★★★★★ (Vinavisen) | 9.26 point (Guia de vins de Catalunya 2021) | Guld (Vinari 2021) | ★★★★ 3,7 (Vivino) | 87 point (Guia Penin 2021)
2 x Forns Raventós Rosat Brut Nature | Lagret i 18 mdr. Forns Raventós Rosa Brut Nature er lavet udelukkende på Pinot Noir druen. Den har en smuk ribsrød farve med lyse toner. Aromaer af røde frugter med ristede noter fra lagringen. På ganen er den yderst elegant, balanceret og velsmagende med en syre der giver en lang finish fuld af nuancer. Meget fine, bløde og vedvarende bobler. Produceret uden sulfitter. Kun 2.000 flasker.
I forhold til madsammensætning kan du lade dig inspirere af følgende:
Aperitif: alene el. sammen fx. kanapeer, chips, oliven, hummus, lufttørret sortfodsskinke.
Foretter:Asparges, artiskokker, tapas, antipasti, paste, nudler, rå- elle råmarineret fisk (fx cevice, sashimi, sushi, rimmet laks.
Hovedretter: BBQ (fx helstegt pattegris, grillet kylling, røget skinke, pulled pork), burger, salater, svinekoteletter, paella, risotto, røget fisk, kylling, lam, kanin, asiatisk mad.
Oste: Friske eller let lagrede gede- eller komælksoste (fx mozzarella, burrata, emmenthaler, comté, gruyère, smøreoste, brie, camembert).
Desserter: Frisk frugt (fx fersken, hindbær, jordbær, blåbær), hvid chokolade, lys chokolademousse.