Núria Reserva Brut Rosé
Núria Rosé er lavet på Trepat druen og designet til at blive nydt til enhver tid . Den er kendetegnet ved en harmonisk krone og små fine bobler, hvor aromaer af røde frugter (ribs, jordbær, mirabeller ) kombineret med brioche skiller sig ud. I munden er den elegant og dens boble danner en cremet mousse, hvor symfonien af aromaer af røde frugter og brioche smelter sammen. En ideel moderne økologisk cava til at forføre dig når som helst.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Miquel Pons
Druer: Trepat (100%)
Lagring: min. 20 mdr.
I næsen: Krydderurter | Honning | Blomster
På tungen: Jordbær | Ribs | Rabarber | Mandarin | Brioche
Passer til: Aperitif | Asparges | Artiskokker | Tapas | Antipasti | Paste | Nudler | Ceviche | Sushi | BBQ, | Salater | Risotto | Paella | Røget fisk | Kylling | Lam | Kanin | Friske el. let lagrede gede- el. komælksoste | Hvid chokolade | Chokolademousse | Frisk frugt
Udemærkelser: ★★★★★ (Vinavisen) | 9.26 point (Guia de vins de Catalunya 2021) | Guld (Vinari 2021) | ★★★★ 3,7 (Vivino) | 87 point (Guia Penin 2021)
Núria Rosé er lavet på Trepat druen og designet til at blive nydt til enhver tid . Den er kendetegnet ved en harmonisk krone og små fine bobler, hvor aromaer af røde frugter (ribs, jordbær, mirabeller ) kombineret med brioche skiller sig ud. I munden er den elegant og dens boble danner en cremet mousse, hvor symfonien af aromaer af røde frugter og brioche smelter sammen. En ideel moderne økologisk cava til at forføre dig når som helst.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Miquel Pons
Druer: Trepat (100%)
Lagring: min. 20 mdr.
I næsen: Krydderurter | Honning | Blomster
På tungen: Jordbær | Ribs | Rabarber | Mandarin | Brioche
Passer til: Aperitif | Asparges | Artiskokker | Tapas | Antipasti | Paste | Nudler | Ceviche | Sushi | BBQ, | Salater | Risotto | Paella | Røget fisk | Kylling | Lam | Kanin | Friske el. let lagrede gede- el. komælksoste | Hvid chokolade | Chokolademousse | Frisk frugt
Udemærkelser: ★★★★★ (Vinavisen) | 9.26 point (Guia de vins de Catalunya 2021) | Guld (Vinari 2021) | ★★★★ 3,7 (Vivino) | 87 point (Guia Penin 2021)
Núria Rosé er lavet på Trepat druen og designet til at blive nydt til enhver tid . Den er kendetegnet ved en harmonisk krone og små fine bobler, hvor aromaer af røde frugter (ribs, jordbær, mirabeller ) kombineret med brioche skiller sig ud. I munden er den elegant og dens boble danner en cremet mousse, hvor symfonien af aromaer af røde frugter og brioche smelter sammen. En ideel moderne økologisk cava til at forføre dig når som helst.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Miquel Pons
Druer: Trepat (100%)
Lagring: min. 20 mdr.
I næsen: Krydderurter | Honning | Blomster
På tungen: Jordbær | Ribs | Rabarber | Mandarin | Brioche
Passer til: Aperitif | Asparges | Artiskokker | Tapas | Antipasti | Paste | Nudler | Ceviche | Sushi | BBQ, | Salater | Risotto | Paella | Røget fisk | Kylling | Lam | Kanin | Friske el. let lagrede gede- el. komælksoste | Hvid chokolade | Chokolademousse | Frisk frugt
Udemærkelser: ★★★★★ (Vinavisen) | 9.26 point (Guia de vins de Catalunya 2021) | Guld (Vinari 2021) | ★★★★ 3,7 (Vivino) | 87 point (Guia Penin 2021)