Rexach Baqués Brut Imperial Reserva
Økologisk strågul cava med guldreflekser og meget fine og velintegrerede bobler. I næsen: Bløde og elegante autolytiske noter ledsaget af æble, tørret og røget frugt og brioche. I munden: Velsmagende og cremet med en god syre/sukker balance, der gør den næsten perfekt. Blød og lang eftersmag meden fin mineralsk finish. Salvadore Dali serverede 'Rexach Baques Brut Imperial Reserva Cava' til sit bryllup i 1958.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Rexach Baques
Druer: Macabeu (30%) | Xarello (30%) | Parellada (40%)
Lagring: min. 24mdr.
I næsen: hvide Blomster, grønne æbler, tørret røget frugt, brød, gær
På tungen: Cremet, velbalanceret, mineralsk finish
Passer til: Aperitif | Tapas | Antipasti | Salater | Paella | Risotto | Grillet fisk | Pastaretter | Kylling | Lam | Pizza (hvid el. vegetar) | Friske el. let lagrede gede- el. komælksoste | Frisk frugt | Hvid chokolade | Cheesecake
Bedømmelser: 3,7 stjerner (Vivino) | Bronzemedalje (IWSC 2023) | 50 Great Cavas (Wine Pleasure 2019) |Bronzemedalje (Decanter 2016) | 89 point Guia Penin (2015) | 9,763 Points (Guia de vins de Catalunya 2015)
Økologisk strågul cava med guldreflekser og meget fine og velintegrerede bobler. I næsen: Bløde og elegante autolytiske noter ledsaget af æble, tørret og røget frugt og brioche. I munden: Velsmagende og cremet med en god syre/sukker balance, der gør den næsten perfekt. Blød og lang eftersmag meden fin mineralsk finish. Salvadore Dali serverede 'Rexach Baques Brut Imperial Reserva Cava' til sit bryllup i 1958.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Rexach Baques
Druer: Macabeu (30%) | Xarello (30%) | Parellada (40%)
Lagring: min. 24mdr.
I næsen: hvide Blomster, grønne æbler, tørret røget frugt, brød, gær
På tungen: Cremet, velbalanceret, mineralsk finish
Passer til: Aperitif | Tapas | Antipasti | Salater | Paella | Risotto | Grillet fisk | Pastaretter | Kylling | Lam | Pizza (hvid el. vegetar) | Friske el. let lagrede gede- el. komælksoste | Frisk frugt | Hvid chokolade | Cheesecake
Bedømmelser: 3,7 stjerner (Vivino) | Bronzemedalje (IWSC 2023) | 50 Great Cavas (Wine Pleasure 2019) |Bronzemedalje (Decanter 2016) | 89 point Guia Penin (2015) | 9,763 Points (Guia de vins de Catalunya 2015)
Økologisk strågul cava med guldreflekser og meget fine og velintegrerede bobler. I næsen: Bløde og elegante autolytiske noter ledsaget af æble, tørret og røget frugt og brioche. I munden: Velsmagende og cremet med en god syre/sukker balance, der gør den næsten perfekt. Blød og lang eftersmag meden fin mineralsk finish. Salvadore Dali serverede 'Rexach Baques Brut Imperial Reserva Cava' til sit bryllup i 1958.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Rexach Baques
Druer: Macabeu (30%) | Xarello (30%) | Parellada (40%)
Lagring: min. 24mdr.
I næsen: hvide Blomster, grønne æbler, tørret røget frugt, brød, gær
På tungen: Cremet, velbalanceret, mineralsk finish
Passer til: Aperitif | Tapas | Antipasti | Salater | Paella | Risotto | Grillet fisk | Pastaretter | Kylling | Lam | Pizza (hvid el. vegetar) | Friske el. let lagrede gede- el. komælksoste | Frisk frugt | Hvid chokolade | Cheesecake
Bedømmelser: 3,7 stjerner (Vivino) | Bronzemedalje (IWSC 2023) | 50 Great Cavas (Wine Pleasure 2019) |Bronzemedalje (Decanter 2016) | 89 point Guia Penin (2015) | 9,763 Points (Guia de vins de Catalunya 2015)