Forns Raventós Reserva Brut
Sart gul med fine små bobler. I næsen noter af hvid og tropisk frugt, hvide blomster og citrus. Urteagtig touch med fennikelfornemmelser. I munden er den let, nem og blød. Frugten igen i centrum, god syre og friskhed. Nem og glat afslutning med let bitterhed. Produceret uden sulfitter. Kun 41.000 flasker
750ml | 11.5% alc.
Producent: Forns Raventós
Druer: Macabeu (40%) | Parellada (25%) | Xarello (35%)
Lagring: Min. 20mdr.
I næsen: Bagt æble | Pære | Fennikel | Ananas | | blomster | Citrus |
På tungen: Hvid frugt | Bagt marcipan | Let bitterhed
Passer til: Tapas | Antipasti | Salater | Paella | Risotto | Grillet fisk | Pastaretter | Kylling | Lam | Pizza (hvid el. vegetar) | Friske el. let lagrede gede- el. komælksoste | Frisk frugt | Hvid chokolade | Cheesecake
Udemærkelser: ★★★★ 3,6 (Vivino), 88 point (Vinkreutzer 2023)
Sart gul med fine små bobler. I næsen noter af hvid og tropisk frugt, hvide blomster og citrus. Urteagtig touch med fennikelfornemmelser. I munden er den let, nem og blød. Frugten igen i centrum, god syre og friskhed. Nem og glat afslutning med let bitterhed. Produceret uden sulfitter. Kun 41.000 flasker
750ml | 11.5% alc.
Producent: Forns Raventós
Druer: Macabeu (40%) | Parellada (25%) | Xarello (35%)
Lagring: Min. 20mdr.
I næsen: Bagt æble | Pære | Fennikel | Ananas | | blomster | Citrus |
På tungen: Hvid frugt | Bagt marcipan | Let bitterhed
Passer til: Tapas | Antipasti | Salater | Paella | Risotto | Grillet fisk | Pastaretter | Kylling | Lam | Pizza (hvid el. vegetar) | Friske el. let lagrede gede- el. komælksoste | Frisk frugt | Hvid chokolade | Cheesecake
Udemærkelser: ★★★★ 3,6 (Vivino), 88 point (Vinkreutzer 2023)
Sart gul med fine små bobler. I næsen noter af hvid og tropisk frugt, hvide blomster og citrus. Urteagtig touch med fennikelfornemmelser. I munden er den let, nem og blød. Frugten igen i centrum, god syre og friskhed. Nem og glat afslutning med let bitterhed. Produceret uden sulfitter. Kun 41.000 flasker
750ml | 11.5% alc.
Producent: Forns Raventós
Druer: Macabeu (40%) | Parellada (25%) | Xarello (35%)
Lagring: Min. 20mdr.
I næsen: Bagt æble | Pære | Fennikel | Ananas | | blomster | Citrus |
På tungen: Hvid frugt | Bagt marcipan | Let bitterhed
Passer til: Tapas | Antipasti | Salater | Paella | Risotto | Grillet fisk | Pastaretter | Kylling | Lam | Pizza (hvid el. vegetar) | Friske el. let lagrede gede- el. komælksoste | Frisk frugt | Hvid chokolade | Cheesecake
Udemærkelser: ★★★★ 3,6 (Vivino), 88 point (Vinkreutzer 2023)