4 Personer
15 Min.
- INGREDIENSER -
100 g. rygeost , 2 spsk. creme fraiche 18%, skyr eller græsk yoghurt, Et lille rødløg, 1 spsk. hakket løvstikke, 1/2 agurk, 1/2 bdt. radiser, Salt og friskkværnet peber, 4 skriver godt rugbrød, Skovsyre eller purløg til pynt, Server med et glas cava reserva.
- SÅDAN GØR DU -
-
Rør rygeost og creme fraiche sammen, til den er helt jævn og cremet.
-
Tilsæt finhakket løg, løvstikke og smag til med salt og peber.
-
Hak agurk og radiser fint
-
Del rugbrødskiverne i mundrette stykker og rist i ovn eller på brødrister.
-
Vend agurk og radiser i rygeostecremen og anret på det afkølede, ristede brød.
-
Pynt med syre eller purløg og server med et glas god cava
- TIP -
Prøv også at anrette med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler, evt. som et stykke godt smørrebrød på hele skriver sprødt, ristet rugbrød.