4 Personer
30 Min.
- INGREDIENSER -
12-16 hvide asparges, 1 kg blåmuslinger, 2 almindelige løg, 2 fed hvidløg, 1 gulerod, 2 dl koldt vand til dampning af muslinger, 1 spiseskefuld smør, 1 dl. Cava, 2 dl piskefløde, Salt, peber og citronsaft, Lidt olivenolie
- SÅDAN GØR DU -
-
Rør rygeost og creme fraiche sammen, til den er helt jævn og cremet.
-
Tilsæt finhakket løg, løvstikke og smag til med salt og peber.
-
Hak agurk og radiser fint
-
Del rugbrødskiverne i mundrette stykker og rist i ovn eller på brødrister.
-
Vend agurk og radiser i rygeostecremen og anret på det afkølede, ristede brød.
-
Pynt med syre eller purløg og server med et glas god cava
- TIP -
Prøv også at anrette med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler, evt. som et stykke godt smørrebrød på hele skriver sprødt, ristet rugbrød.