Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Hvide asparges & muslingefløde

"Anret med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler, evt. som et stykke godt smørrebrød på hele skriver sprødt, ristet rugbrød"
Hvide asparges & muslingefløde

  4 Personer     30 Min.

 

- INGREDIENSER -

12-16 hvide asparges, 1 kg blåmuslinger, 2 almindelige løg, 2 fed hvidløg, 1 gulerod, 2 dl koldt vand til dampning af muslinger, 1 spiseskefuld smør, 1 dl. Cava, 2 dl piskefløde, Salt, peber og citronsaft, Lidt olivenolie


- SÅDAN GØR DU -

  • Rør rygeost og creme fraiche sammen, til den er helt jævn og cremet.

  • Tilsæt finhakket løg, løvstikke og smag til med salt og peber.

  • Hak agurk og radiser fint

  • Del rugbrødskiverne i mundrette stykker og rist i ovn eller på brødrister.

  • Vend agurk og radiser i rygeostecremen og anret på det afkølede, ristede brød.

  • Pynt med syre eller purløg og server med et glas god cava

 

- TIP -

Prøv også at anrette med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler, evt. som et stykke godt smørrebrød på hele skriver sprødt, ristet rugbrød.

Læs mere

Sprøde hapsere med rygeostcreme
Mad

Sprøde hapsere med rygeostcreme

"Sprøde hapsere med rygeeost. serveret med et glas cava reserva og nyd på terassen etv. anrettet med lidt varmrøget laks, eller skriver af nye, kogte og kolde kartofler"

Læs mere
Små sprøde kantarelhapsere
Mad

Små sprøde kantarelhapsere

"Det tager lidt tid at rense svampene, men resultatet er til at dø for. Kantareller og fløde i en skøn forening som egner sig fantastisk som en lille hapser eller forret ledsaget af et godt glas cava"

Læs mere
 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.