Montargull Amb Suro Gran Reserva Brut Nature
Denne Gran Reserva er lavet med druer udvalgt fra de ældste og bedste vinstokke på ejendommen og kun produceret i 1.000 eksemplarer årligt. Hele produktionsprocessen er manuel, inklusiv omrøring af flasken og selv ‘disgorgeringen’ sker uden at flaskehalsen fryses, hvilket efter sigende skulle give hver flaske Montargull en unik og uigenkaldelig personlighed. Lagring i mindst 48 måneder på kork, der tilføjer kompleksitet og et let strejf af tanniner, træ og vanilie. Fin og fuldt integreret boble. Smagning i decanter udført af "vinmester" Pedro Ballesteros.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Miquel Pons
Druer: Macabeu (45%) | Xarello (45%) | Parellada (10%)
Lagring: 48 mdr.
I næsen: Hvid frugt | Kaffe | Cacao | Kvæde | Hasselnød
På tungen: Hvid frugt | Brioche I Hasselnød
Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummerbisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Udemærkelser: 9,77 Points (Guia de vins de Catalunya ) | Guld (Concour Mondial) | 93 point (Peñín Guide) | 95 point (Decanter) | 94 point (Tim Atkin) | ★★★★ (Vivino) | ★★★★ (Din Vinguide)
Denne Gran Reserva er lavet med druer udvalgt fra de ældste og bedste vinstokke på ejendommen og kun produceret i 1.000 eksemplarer årligt. Hele produktionsprocessen er manuel, inklusiv omrøring af flasken og selv ‘disgorgeringen’ sker uden at flaskehalsen fryses, hvilket efter sigende skulle give hver flaske Montargull en unik og uigenkaldelig personlighed. Lagring i mindst 48 måneder på kork, der tilføjer kompleksitet og et let strejf af tanniner, træ og vanilie. Fin og fuldt integreret boble. Smagning i decanter udført af "vinmester" Pedro Ballesteros.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Miquel Pons
Druer: Macabeu (45%) | Xarello (45%) | Parellada (10%)
Lagring: 48 mdr.
I næsen: Hvid frugt | Kaffe | Cacao | Kvæde | Hasselnød
På tungen: Hvid frugt | Brioche I Hasselnød
Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummerbisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Udemærkelser: 9,77 Points (Guia de vins de Catalunya ) | Guld (Concour Mondial) | 93 point (Peñín Guide) | 95 point (Decanter) | 94 point (Tim Atkin) | ★★★★ (Vivino) | ★★★★ (Din Vinguide)
Denne Gran Reserva er lavet med druer udvalgt fra de ældste og bedste vinstokke på ejendommen og kun produceret i 1.000 eksemplarer årligt. Hele produktionsprocessen er manuel, inklusiv omrøring af flasken og selv ‘disgorgeringen’ sker uden at flaskehalsen fryses, hvilket efter sigende skulle give hver flaske Montargull en unik og uigenkaldelig personlighed. Lagring i mindst 48 måneder på kork, der tilføjer kompleksitet og et let strejf af tanniner, træ og vanilie. Fin og fuldt integreret boble. Smagning i decanter udført af "vinmester" Pedro Ballesteros.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Miquel Pons
Druer: Macabeu (45%) | Xarello (45%) | Parellada (10%)
Lagring: 48 mdr.
I næsen: Hvid frugt | Kaffe | Cacao | Kvæde | Hasselnød
På tungen: Hvid frugt | Brioche I Hasselnød
Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummerbisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Udemærkelser: 9,77 Points (Guia de vins de Catalunya ) | Guld (Concour Mondial) | 93 point (Peñín Guide) | 95 point (Decanter) | 94 point (Tim Atkin) | ★★★★ (Vivino) | ★★★★ (Din Vinguide)