Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Mezzi Pacchera i mandel/salvie-creme

"Mezzi paccheri er en kortere version af den klassiske, bredt-rørformede pasta paccheri. Navnet betyder "halve paccheri", og pastaen er kendt for sin store diameter og ru, porøse overflade, som gør den ideel til at holde på tykke saucer"
Mezzi Pacchera i mandel/salvie-creme

  4 Personer     30 Min.

 

- INGREDIENSER -

400 g Mezzi Paccheri (pastarør), 75 g mandler, 1-2 spsk olivenolie, 1 lille fed hvidløg, Frisk salvie, 3-4 dl piskefløde, Citron, salt, peber.


- SÅDAN GØR DU -

  • Start med at riste mandlerne på en tør pande eller i ovnen til de er gyldne, og lad dem herefter køle af.
  • Hak hvidløg og salvie fint - gem lidt af salvien til anretningen.
  • Hak de afkølede mandler meget fint, brug gerne en blender.
  • Svits hvidløg og salvie kort, og tilsæt herefter de finthakkede mandler og steg videre, under omrøring 2-3 minutter og tag gryden af varmen.
  • Kog pastaen efter anvisning.
  • Kort inden pastaen er færdig, sættes panden med mandler, hvidløg og salvie igen på pladen og varmes op under omrøring
  • Tilsæt fløde og smag til med citron, salt og peber. Er saucen blevet for tyk, kan den tyndes med lidt vand.
  • Vandet hældes fra pastaen og vendes forsigtig i saucen.
  • Anrettes på tallerken med friskhakket salvie og server straks.

- TIP -

Server evt. pastaen sammen med en fyldig, grøn salat og balsamico-vinegrette. Anden pasta kan naturligvis anvendes.

Læs mere

Små sprøde kantarelhapsere
Mad

Små sprøde kantarelhapsere

"Det tager lidt tid at rense svampene, men resultatet er til at dø for. Kantareller og fløde i en skøn forening som egner sig fantastisk som en lille hapser eller forret ledsaget af et godt glas cava"

Læs mere
 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.