4 Personer
30 Min.
- INGREDIENSER -
400 g Mezzi Paccheri (pastarør), 75 g mandler, 1-2 spsk olivenolie, 1 lille fed hvidløg, Frisk salvie, 3-4 dl piskefløde, Citron, salt, peber.
- SÅDAN GØR DU -
- Start med at riste mandlerne på en tør pande eller i ovnen til de er gyldne, og lad dem herefter køle af.
- Hak hvidløg og salvie fint - gem lidt af salvien til anretningen.
- Hak de afkølede mandler meget fint, brug gerne en blender.
- Svits hvidløg og salvie kort, og tilsæt herefter de finthakkede mandler og steg videre, under omrøring 2-3 minutter og tag gryden af varmen.
- Kog pastaen efter anvisning.
- Kort inden pastaen er færdig, sættes panden med mandler, hvidløg og salvie igen på pladen og varmes op under omrøring
- Tilsæt fløde og smag til med citron, salt og peber. Er saucen blevet for tyk, kan den tyndes med lidt vand.
- Vandet hældes fra pastaen og vendes forsigtig i saucen.
- Anrettes på tallerken med friskhakket salvie og server straks.
- TIP -
Server evt. pastaen sammen med en fyldig, grøn salat og balsamico-vinegrette. Anden pasta kan naturligvis anvendes.