Nytårsbobler til større selskaber
Nytårsbobler er vores bud på bobler til nytårsaften for det lidt større selskaber (ca. 8 pers) og består af 2x3 udvalgte flasker cava, der passer til både velkomst (med eller uden østers), til hovedretten og til kransekage kl 24.
Bestil senest 22/12.Alle ordrer afsendes senest d. 27. december.
2 x Forns Raventos Nodal Gran Reserva Brut Nature er seriøs økologisk cava lavet på Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%). I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Et perfekt match til f.eks. Østers, sushi, salte snacks eller on the rocks til dronningens nytårstale
Bedømmelser: ★★ ★★ 3,9 (Vivino) | ★★★★★ (Vinhjernen) | 95 Point Decanter (2024)
2 x Can Feixes Corpinnat Brut Classic
En premium mousserende vin med en lang modningsperiode (hele 84 måneder) under de strenge regler for mærket "Corpinnat". Vinen er lavet på Macabeu (26%), Parellada (50%) og Pinot Noir (24%) og er lagret i hele 84 mdr. Vinen udemærker sig ved enestående finesse, subtilitet og elegance. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede. Fantastisk vin til fiskesuppen, hummerbisquen, svamperisottoen den grillede fisk eller det kød
Bedømmelser: ★★★★ 4.2 (Vivino) | ★★★★★ (Vinavisen) | DinVinguide ★★★★★ | 93 point (Enterwine) | Sølvmedalje Decanter (2023)
2 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec (tilsat 32-50g. sukker/l). Perlende og cremede bobler og smagen umiddelbar let og sødmefuld med noter af let bagt pære og æble og et strejf af toast. Dette er cavaen der er perfekt afstemt til kransekagen eller til at skåle nytåret ind med kl 24. Lavet på Macabeu (40%), Xarello (55%) og Parellada (5%). Lagret i 18 mdr.
Bedømmelser: ★★★★ 3,6 (Vivino)
Nytårsbobler er vores bud på bobler til nytårsaften for det lidt større selskaber (ca. 8 pers) og består af 2x3 udvalgte flasker cava, der passer til både velkomst (med eller uden østers), til hovedretten og til kransekage kl 24.
Bestil senest 22/12.Alle ordrer afsendes senest d. 27. december.
2 x Forns Raventos Nodal Gran Reserva Brut Nature er seriøs økologisk cava lavet på Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%). I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Et perfekt match til f.eks. Østers, sushi, salte snacks eller on the rocks til dronningens nytårstale
Bedømmelser: ★★ ★★ 3,9 (Vivino) | ★★★★★ (Vinhjernen) | 95 Point Decanter (2024)
2 x Can Feixes Corpinnat Brut Classic
En premium mousserende vin med en lang modningsperiode (hele 84 måneder) under de strenge regler for mærket "Corpinnat". Vinen er lavet på Macabeu (26%), Parellada (50%) og Pinot Noir (24%) og er lagret i hele 84 mdr. Vinen udemærker sig ved enestående finesse, subtilitet og elegance. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede. Fantastisk vin til fiskesuppen, hummerbisquen, svamperisottoen den grillede fisk eller det kød
Bedømmelser: ★★★★ 4.2 (Vivino) | ★★★★★ (Vinavisen) | DinVinguide ★★★★★ | 93 point (Enterwine) | Sølvmedalje Decanter (2023)
2 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec (tilsat 32-50g. sukker/l). Perlende og cremede bobler og smagen umiddelbar let og sødmefuld med noter af let bagt pære og æble og et strejf af toast. Dette er cavaen der er perfekt afstemt til kransekagen eller til at skåle nytåret ind med kl 24. Lavet på Macabeu (40%), Xarello (55%) og Parellada (5%). Lagret i 18 mdr.
Bedømmelser: ★★★★ 3,6 (Vivino)
Nytårsbobler er vores bud på bobler til nytårsaften for det lidt større selskaber (ca. 8 pers) og består af 2x3 udvalgte flasker cava, der passer til både velkomst (med eller uden østers), til hovedretten og til kransekage kl 24.
Bestil senest 22/12.Alle ordrer afsendes senest d. 27. december.
2 x Forns Raventos Nodal Gran Reserva Brut Nature er seriøs økologisk cava lavet på Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%). I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Et perfekt match til f.eks. Østers, sushi, salte snacks eller on the rocks til dronningens nytårstale
Bedømmelser: ★★ ★★ 3,9 (Vivino) | ★★★★★ (Vinhjernen) | 95 Point Decanter (2024)
2 x Can Feixes Corpinnat Brut Classic
En premium mousserende vin med en lang modningsperiode (hele 84 måneder) under de strenge regler for mærket "Corpinnat". Vinen er lavet på Macabeu (26%), Parellada (50%) og Pinot Noir (24%) og er lagret i hele 84 mdr. Vinen udemærker sig ved enestående finesse, subtilitet og elegance. Var en fast bestanddel af vinkortet hos verdens bedste restaurant “El bulli” indtil den lukkede. Fantastisk vin til fiskesuppen, hummerbisquen, svamperisottoen den grillede fisk eller det kød
Bedømmelser: ★★★★ 4.2 (Vivino) | ★★★★★ (Vinavisen) | DinVinguide ★★★★★ | 93 point (Enterwine) | Sølvmedalje Decanter (2023)
2 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec (tilsat 32-50g. sukker/l). Perlende og cremede bobler og smagen umiddelbar let og sødmefuld med noter af let bagt pære og æble og et strejf af toast. Dette er cavaen der er perfekt afstemt til kransekagen eller til at skåle nytåret ind med kl 24. Lavet på Macabeu (40%), Xarello (55%) og Parellada (5%). Lagret i 18 mdr.
Bedømmelser: ★★★★ 3,6 (Vivino)