Gran Reserva Vintage Brut Nature
Udvalg af most fra den bedste årgang, minimum lagring på 42 måneder, karakteristisk bouquet af lagrede vin, der giver den krop, personlighed og elegance. Boblen er fin og cremet og danner en harmonisk krone. I næsen noter af toast og moden frugt. I munden skiller noter af toast, honning, brioche og æblekompot sig ud. Naturlig ‘disgorgering’ uden tilsætning af ekspeditionslikør. Eftersmagen er langvarig og delikat. En virkelig original cava.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Miquel Pons
Druer: Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
Lagring: min. 42 mdr.
I næsen: Moden frugt | Toast
På tungen: Toast | Honning I Brioche | Æblekompot | Kvæde | Nødder | Smør
Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummerbisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Udemærkelser: 9,63 Points (Guia de vins de Catalunya 2021) | 92 point (Guia Peñín 2020) | ★★★★(★) (Vinhjernen) | ★★★★ (Vivino)
Udvalg af most fra den bedste årgang, minimum lagring på 42 måneder, karakteristisk bouquet af lagrede vin, der giver den krop, personlighed og elegance. Boblen er fin og cremet og danner en harmonisk krone. I næsen noter af toast og moden frugt. I munden skiller noter af toast, honning, brioche og æblekompot sig ud. Naturlig ‘disgorgering’ uden tilsætning af ekspeditionslikør. Eftersmagen er langvarig og delikat. En virkelig original cava.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Miquel Pons
Druer: Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
Lagring: min. 42 mdr.
I næsen: Moden frugt | Toast
På tungen: Toast | Honning I Brioche | Æblekompot | Kvæde | Nødder | Smør
Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummerbisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Udemærkelser: 9,63 Points (Guia de vins de Catalunya 2021) | 92 point (Guia Peñín 2020) | ★★★★(★) (Vinhjernen) | ★★★★ (Vivino)
Udvalg af most fra den bedste årgang, minimum lagring på 42 måneder, karakteristisk bouquet af lagrede vin, der giver den krop, personlighed og elegance. Boblen er fin og cremet og danner en harmonisk krone. I næsen noter af toast og moden frugt. I munden skiller noter af toast, honning, brioche og æblekompot sig ud. Naturlig ‘disgorgering’ uden tilsætning af ekspeditionslikør. Eftersmagen er langvarig og delikat. En virkelig original cava.
750ml | 11.5% alc.
Producent: Miquel Pons
Druer: Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
Lagring: min. 42 mdr.
I næsen: Moden frugt | Toast
På tungen: Toast | Honning I Brioche | Æblekompot | Kvæde | Nødder | Smør
Passer til: Tapas | Antipasti | Jomfruhummerbisque | Jordskoksuppe | Paella | Risotto | Fish & chips | Moules frites | Grillet fisk | Kylling | Kalkun | And | Lam | Kanin | Svinekoteletter | Kalv | Tortilla | Fajitas | Pizza (fx. quatre staggioni, seafood) | Sushi | Lagrede oste | Mørk chokolade | Cheesecake | Crumbles
Udemærkelser: 9,63 Points (Guia de vins de Catalunya 2021) | 92 point (Guia Peñín 2020) | ★★★★(★) (Vinhjernen) | ★★★★ (Vivino)