Cavasmagekassen

599,00 kr.

I denne smagekasse har vi sammensat 3x2 fantastiske cavaer fra Miquel Pons, som er en af vores leverandører til det faste sortiment. Alle tre cavaer er lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%) men med forskellige “dosage” som giver dem meget forskellige personligheder og sødme.

2 x Reserva Brut Nature (ikke tilsat sukker) | Lagret i 24 måneder. Lys gul farve med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. En fin ledsager til bl.a: Østers, sushi, sashimi, skalddyr, tapas, antipasti, risotto mv.

Guldmedalje (Vinari), 88 point (GUÍA PEÑÍN)

2 x Reserva Brut (tilsat max. 12g. sukker/l) | Lagret i 24 mdr. Bleggul cava med gyldne nuancer og elegant boblefrigørelse, der danner en perfekt krone i glasset. Krydret aroma, der minder om moden frugt, intens og vedvarende. I munden fremhæves den milde smag af ældning cavaerne behageligt, ledsaget af en cremet og velintegreret boble. Den tilføjede “dosage” fuldender en unik og original bouquet. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Tapas, antipasti, risotto, paella, grillet eller stegt fisk, skalddyr, pasta, kylling, tacos, vegatar-pizza mv.

★★★★★ (Vinavisen) | 9.54Points (Guia de vins de Catalunya) | Bronzemedalje(Los Maestros Bodegueros de Cataluña )

2 x Reserva Semi-Sec (tlisat 32-50g. sukker/l) | Lagret i 18 mdr. Bleggul farve med grønlige refleksioner. I næsen giver de frugtagtige aromaer også plads til aldrende noter. I munden fremkommer den hvide frugt, det lette strejf af toast og den delikate friskhed sammen med de cremede små bobler som er så typisk for Miquel. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Dessert eller asiatisk køkken, hvor traditionelle vine kan have svært ved at kapere krydderier som chili, ingefær og galanga. Prøv også at servere den til gouda eller ikke lagret cheddar.

★★★★ 3,6 (Vivino)

Antal:
Tilføj til indkøbskurv

I denne smagekasse har vi sammensat 3x2 fantastiske cavaer fra Miquel Pons, som er en af vores leverandører til det faste sortiment. Alle tre cavaer er lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%) men med forskellige “dosage” som giver dem meget forskellige personligheder og sødme.

2 x Reserva Brut Nature (ikke tilsat sukker) | Lagret i 24 måneder. Lys gul farve med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. En fin ledsager til bl.a: Østers, sushi, sashimi, skalddyr, tapas, antipasti, risotto mv.

Guldmedalje (Vinari), 88 point (GUÍA PEÑÍN)

2 x Reserva Brut (tilsat max. 12g. sukker/l) | Lagret i 24 mdr. Bleggul cava med gyldne nuancer og elegant boblefrigørelse, der danner en perfekt krone i glasset. Krydret aroma, der minder om moden frugt, intens og vedvarende. I munden fremhæves den milde smag af ældning cavaerne behageligt, ledsaget af en cremet og velintegreret boble. Den tilføjede “dosage” fuldender en unik og original bouquet. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Tapas, antipasti, risotto, paella, grillet eller stegt fisk, skalddyr, pasta, kylling, tacos, vegatar-pizza mv.

★★★★★ (Vinavisen) | 9.54Points (Guia de vins de Catalunya) | Bronzemedalje(Los Maestros Bodegueros de Cataluña )

2 x Reserva Semi-Sec (tlisat 32-50g. sukker/l) | Lagret i 18 mdr. Bleggul farve med grønlige refleksioner. I næsen giver de frugtagtige aromaer også plads til aldrende noter. I munden fremkommer den hvide frugt, det lette strejf af toast og den delikate friskhed sammen med de cremede små bobler som er så typisk for Miquel. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Dessert eller asiatisk køkken, hvor traditionelle vine kan have svært ved at kapere krydderier som chili, ingefær og galanga. Prøv også at servere den til gouda eller ikke lagret cheddar.

★★★★ 3,6 (Vivino)

I denne smagekasse har vi sammensat 3x2 fantastiske cavaer fra Miquel Pons, som er en af vores leverandører til det faste sortiment. Alle tre cavaer er lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%) men med forskellige “dosage” som giver dem meget forskellige personligheder og sødme.

2 x Reserva Brut Nature (ikke tilsat sukker) | Lagret i 24 måneder. Lys gul farve med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. En fin ledsager til bl.a: Østers, sushi, sashimi, skalddyr, tapas, antipasti, risotto mv.

Guldmedalje (Vinari), 88 point (GUÍA PEÑÍN)

2 x Reserva Brut (tilsat max. 12g. sukker/l) | Lagret i 24 mdr. Bleggul cava med gyldne nuancer og elegant boblefrigørelse, der danner en perfekt krone i glasset. Krydret aroma, der minder om moden frugt, intens og vedvarende. I munden fremhæves den milde smag af ældning cavaerne behageligt, ledsaget af en cremet og velintegreret boble. Den tilføjede “dosage” fuldender en unik og original bouquet. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Tapas, antipasti, risotto, paella, grillet eller stegt fisk, skalddyr, pasta, kylling, tacos, vegatar-pizza mv.

★★★★★ (Vinavisen) | 9.54Points (Guia de vins de Catalunya) | Bronzemedalje(Los Maestros Bodegueros de Cataluña )

2 x Reserva Semi-Sec (tlisat 32-50g. sukker/l) | Lagret i 18 mdr. Bleggul farve med grønlige refleksioner. I næsen giver de frugtagtige aromaer også plads til aldrende noter. I munden fremkommer den hvide frugt, det lette strejf af toast og den delikate friskhed sammen med de cremede små bobler som er så typisk for Miquel. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Dessert eller asiatisk køkken, hvor traditionelle vine kan have svært ved at kapere krydderier som chili, ingefær og galanga. Prøv også at servere den til gouda eller ikke lagret cheddar.

★★★★ 3,6 (Vivino)

U mes U Albirero
594,00 kr.
Rosékassen
699,00 kr.
Nytårsbobler til større selskaber
910,00 kr.
Udsolgt
Santacana Reserva Brut Copper Label
594,00 kr.
Bobler til julemiddagen
290,00 kr.